Hilde Bellaard

Wie ben ik

Ik ben daadkrachtig, analytisch, pragmatisch, inventief en werk procesmatig. Met enthousiasme zet ik me in om u of uw organisatie verder te helpen!

Krachtig Werk is door mij in 2008 opgericht. Ik houd mij bezig met interim management, projectmanagement en managementcoaching. Het is mijn missie om bij een organisatie of organisatieonderdeel beweging te creëren en weer in zijn kracht te zetten.

Om als organisatie(onderdeel) krachtig werk te kunnen verrichten is het van groot belang dat werkprocessen goed op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is een cultuur nodig die als open en veilig wordt ervaren, waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en waarin de kracht van de medewerker zelf wordt ingezet en gevoed.
Ik kijk naar het geheel van een organisatie, zodat de zorginhoudelijke kant, de financiële kant en de werkprocessen van een organisatie goed op elkaar zijn afgestemd.
Het is mijn ambitie om binnen organisaties beweging te creëren, zodat teams/ organisaties vanuit hun kracht een positieve bijdrage kunnen leveren aan zorg en welzijn. Ik help u graag bij het analyseren en inrichten van de processen in uw organisatie. Ik ondersteun bij cultuurvraagstukken, geef leiding aan afdelingen en teams of coach uw leidinggevenden, zodat uw organisatie weer krachtig werk kan verrichten.