Vecht en IJssel

Interim manager Vecht en IJssel

Periode:1 oktober 2016 t/m 30 april 2017

Resultaat:

  • Veranderproces ge├»nitieerd met team welzijn, met als resultaat een significante besparing.
  • Werkprocessen op de PG afdeling anders ingericht, waardoor processen effici├źnt en kostenbesparend verlopen en de kwaliteit van de zorgprocessen zijn verhoogd.
  • Cultuurwijziging doorgevoerd (naar verantwoordelijkheid nemen, openheid in communicatie, ontwikkeling en resultaat).

Aanbevelingen:

Marco van Reenen (locatiemanager Vecht en Ijssel): Ik heb Hilde leren kennen als een gedreven en betrokken interim manager. Zij is in staat gebleken in korte tijd heldere analyses van de afdelingen te maken en heeft op basis hiervan gestructureerd verbeteringen doorgevoerd. Op die manier heeft ze in ruim een half jaar uitstekend werk geleverd. Hilde, het was fijn samenwerken met je!

Mariska Vergeer (locatiemanager Vecht en Ijssel):Hilde is een fijne collega om mee te werken. Ze is analytisch heel scherp en heeft snel door hoe de vork in de steel zit. Is kritisch op de kwaliteit van zorg en zet zich in om hier een verbetering in aan te brengen. Kan anderen enthousiasmeren om mee te doen.
Daarnaast is ze een gedreven persoon, reageert snel en adequaat waardoor er ook snel slagen gemaakt kunnen worden. Praktisch ingesteld, ik hou ervan!
Fijne samenwerking, die helaas te kort was naar mijn zin. Ik hoop haar in de toekomst nog eens ergens tegen te komen!